Neudělal jsem žádnou chybu–do posledního kola

Kovalainen, Heikki | foto: McLaren

MCLAREN – REVIEW; Týmu z Wokingu se podařilo po skvělé kvalifikaci, celkem slušně rozjet i závod. Při kterém mohl Hamilton pomýšlet na stupně vítězů a Kovalainen, po nepovedeném startu, alespoň na body. Ne vše se povedlo.

Heikki Kovalainen, 6.
Já jsem dnes spíše zklamaný. Můj závod začal obtížným startem a to mě v prním kole stálo několik míst. Pak jsem nemohl v mém prvním stintu opravdu tlačit na pilu, protože moje lepší sada pneumatik neměla přilnavost. Věci se začali zlepšovat v druhé části závodu, ale to bylo pozdě, abych dohnal ztrátu z prvního stintu. 

Lewis Hamilton, nedokončil (nehoda)
Neměl jsem optimální strategii, takže jsem na to musel opravdu tlačit při mé dvou-zastávkové strategii. Musel jsem na to tlačit jak jen bylo možné a neudělal jsem žádnou chybu – do posledního kola. Je to smutné - ale takové věci se stávají, je o závodní incident. Tlačil jsem na to neuvěřitelně, snažil jsem se stáhnout náskok Jensona, použít KERS a předjet ho, pak jsem to ale přehnal s narazil do zdi. Můžu říct jenom 'sorry' týmu - oni odvedli skvělou práci, přestože jsme dnes nebyli zdaleka tak rychlí jako Brawny, tlačil jsem na to víc než kdy jindy a tak se cítím šťastný.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy