Bude Arrows oživen?

Britský tým Arrows ukončil svoje účinkování ve formuli 1 v druhé polovině letošní sezony a všichni bychom si určitě přáli, aby se na tratě v sezoně 2003 vrátil, skutečně bude tým z Leafieldu oživen?

Na internetové stránce www.allaboutarrows.co.uk je ke shlédnutí článek, zabývající se možným návratem stáje Arrows na startovní rošt včetně rozboru, kdo by o tuto záchranu mohl mít zájem.

V pátek 1. listopadu se v některých evropských denících objevily zprávy o tom, že bankovní účty týmu budou ozdraveny. Smlouva mezi týmem a štědrým investorem zvaným „European Consortium“ měla být podepsána již 26. října, ale kdo by mohl stát v pozadí se dosud zjistit nepodařilo. Zaměstnanci týmu v Leafieldu by měli dostat zaplaceno do konce tohoto týdne. Zatím však není jasné, zda jde o záchranný balík nebo pouze splátku některého věřitele týmu. Na stránce je citován Mel Fox z týmu Arrows, který sdělil, že dohoda byla podepsána, zaměstnanci, kteří trpělivě čekali několik měsíců se vrací do práce a pokusí se dostat tým zpět na dráhu již v roce 2003.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy