Räikkönen spokojený, Badoer zklamaný

Räikkönen, Kimi | foto: Scuderia Ferrari

FERRARI – REVIEW; Ferrari se nepovedlo okopírovat obrovský skok vpřed, jaký byl k vidění u McLarenu. Räikkönen je vděčný za šestou pozici v kvalifikaci, zatímco nástupce zraněného Massy Badoer byl, stejně jako zatím celý víkend, beznadějně poslední.

Kimi Räikkönen, 6.


Popravdě, tohle byla jedna z nejlepších kvalifikací v této sezóně, i když nejsme tak rychlí, jako ti vpředu. Náš výsledek bude záležet na tom, jak se povede start. Bude to hodně důležité pro zisk několika pozic, protože když zůstaneme za pomalejším autem, závod je zničený. Myslím, že v závodním režimu jsme konkurenceschopní, jak bylo možné vidět v poslední části kvalifikace, zatímco s nízkým nákladem paliva se trochu potýkáme. Zatím to byl dobrý víkend a s výkonem F60 jsem spokojený.



Luca Badoer, 20.


Samozřejmě jsem trochu zklamaný, nikdy není hezké být v čemkoliv poslední, ale věděl jsem, že to bude těžké. Jak už jsem řekl předtím, tento víkend je pro mě a tým určitým druhem testu a tak to také bereme. Jistě, cítím, že dnes je to jiné než včera, s dalšími a dalšími koly znovu získávám jistotu a lepším se. Zítra bude důležité závod dokončit, to je můj cíl. Fyzicky se cítím dobře, po této stránce nemám potíže. Samozřejmě, že pokud bych měl za sebou dva dny testování, byl by to jiný příběh.


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy