Silácké řeči, skutek utek

Piquet jr., Nelson | foto: Lotus F1 Team

RENAULT - REVIEW; Fernando Alonso včera prohlásil, že jsou ve skvělé formě a s trochou štěstí že by mohli pomýšlet na vítězství. Kvalifikace však ukázala, že Renaultu k takovému výsledku hodně schází. Výkonem naopak potěšil nováček Grosjean, jenž se probojoval do prostřední části kvalifikalifikace.

Fernando Alonso, 8.
Dnes bylo velmi horko a kvalifikace byla obtížná. Na začátku se zdálo, že bychom mohli být třetí či čtvrtí, ale po začátku kvalifikace jsme si uvědomili, že až tak rychlí nebudeme. Samozřejmě, že nejsem s osmým místem spokojen, ale protože jsme byli v podobné pozici již ve střední části kvalifikace, vypadá to, že jsme dnes dosáhli limitu našeho vozu. Jsem zklamán kvůli všem fanouškům tady, kvůli nimž bych rád startoval z lepšího místa. V zítřejším závodu odvedu maximum.

Romain Grosjean, 14.
Mám radost z toho, že se mi podařilo postoupit do prostřední části kvalifikace, zvláště proto, že to bylo cílem, jenž jsem si pro dnešek stanovil. Rád bych poděkoval celému týmu, se kterým pracuji, a Fernandovi za jeho dobré rady. Soupeřit s nejlepšími piloty na světě je neskutečný pocit a opravdu se už moc těším na start zítřejší velké ceny. Dám do toho maximum, abych získal nejlepší možný výsledek.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy