McLaren potvrzuje formu z Německa

Hamilton, Lewis | foto: McLaren

MCLAREN MERCEDES - REVIEW; První místa Lewise Hamiltona v trénincích nebyli náhodné, anglický jezdec spolu s kolegou s přehledem postoupili do finále, ve kterém taky rozhodně nebyli jen do počtu. Forma McLarenu pořád stoupá.

Lewis Hamilton, 4.
Tohle odpoledne bylo skutečně tvrdé. Možná bych mohl být jezdcům na špici trochu blíž, mé poslední kolo ale nebylo nejrychlejší. Čtvrté místo je ale přesto dobrou startovací pozici do zítřejšího závodu. Pořád nejsme dost rychlí, musíme pořád tlačit na pilu, nicméně je skvělé opět bojovat o první řady na startu. Pokusím se zítra s pomocí KERS předjet na startu několik vozů, bylo by skvělé, kdybych do první zatáčky vjížděl na první pozici.

Heikki Kovalainen,6.
Dnes odpoledne jsem měl problém přítlakem, vůz se pořád trochu klouzal. Zlepšilo se to s větším množstvím paliva, stejně se mi ale nedařilo pořádně zahřát pneumatiky. Jednou jsem to dokonce přepískl a vůz se pak choval ještě hůř. Šesté místo je proto mým dnešním maximem. Nejvíc mě ale dnes potěšil fakt, že jsme blíž ke špičce startovního pole. Udělali jsme úžasný pokrok, který jen dokazuje neuvěřitelnou snahu celého týmu. Nevím, jestli se tady najde tým, který by dokázal udělat tak velký krok dopředu. Všechny nás to povzbudí - rádi bychom bojovali o čelo.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy