Piloti Toyoty se v Maďarsku i nadále trápí

Glock, Timo | foto: Panasonic Toyota Racing

TOYOTA – REVIEW; Nelichotivé výsledky Toyty pokračují i v kvalifikaci. Po včerejších Trulliho problémech s elektřinou a dnešním selhání hydrauliky na Glockově autě ve třetím tréninku se týmu nezadařilo ani v kvalifikaci. Ani jeden z pilotů se nevešel do první desítky.

Jarno Trulli, 12.
S autem nejsem spokojený po celý víkend, bohužel jsme se dnes nedostali do nejlepší desítky. Časy jsou celý víkend hodně těsné, jen několik desetinek udělá velký rozdíl v pořadí. Jednoduše jsme neměli tempo. Teď je těžké říct, v čem jsme zaostávali, ale rozhodně jsme doufali v lepší výsledek. Jsem závodní jezdec a nikdy se nevzdávám,. Závod je dlouhý a stát se může cokoliv, takže udělám, co budu moct, abych získal nějaké body.


Timo Glock, 14.
Jsem ze svého výsledku zklamaný, hlavně proto, že dnes ráno jsme měli docela dobré nastavení a auto vypadalo konkurenceschopné, přestože jsem ztratil nějaký čas. Z nějakého důvodu jsme z vozu nedokázali dostat maximum. V mém posledním letmém kole jsem se v poslední zatáčce dostal za jiné auto a ztratil nějaký čas. Jsem si jistý, že jsem mohl jet i rychleji, ale takhle to v kvalifikaci chodí na trati, jako je tato.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy