Toyota propadla, oba vozy před bránami finále

Trulli, Jarno | foto: Panasonic Toyota Racing

TOYOTA - REVIEW; Frustrace, rozladění, smutek. V garáží Toyoty po dnešní kvalifikaci věru moc veselo nebylo. Timo Glock vypadl již v první části, Jarno Trulli hned v následující. Kdeže ty bahrajnské písky jsou!

Jarno Trulli, 14.
Počasí nám teda dnes vůbec nepomohlo. Bylo velmi chladno a větrno, což obecně našemu vozu moc nesedí, takže jsme bojovali s tím, abychom patřičně zahřáli pneumatiky. Byli jsme docela konkurenceschopností, z první části jsem postoupil bez problémů, pak ale přišel déšť. Ke konci prostřední části jsme neměli ve správný čas ty správné pneumatiky, což zabránilo postupu do další části. Je to samozřejmě frustrující skončit na 14. příčce, protože jsem si již zvykl na boje mezi šesti nejlepšími. V zítřejším závodě nezbývá než odvést co nejlepší práci a uvidíme, co to přinese.

Timo Glock, 19.
Z výsledku jsme hodně zklamání, určitě to není to, co jsem si v domácí Velké ceně představoval. Bylo pro nás příliš chladno a už od Silverstonu bojuji s tím, abych dokázal dostat z pneumatik během jednoho kola maximum. Nevím, jestli je to jen tou teplotou, nebo i něčím jiným. Není mi příliš jasné, proč máme v kvalifikaci s pneumatikami takové problémy, musíme na tom zapracovat. Je to opravdu škoda, že jsem vypadl už v první části, protože pak pršelo a mě to na mokré trati jde obvykle velmi dobře. Třeba zítra zase zaprší, díky tomu bych mohl mít šanci na slušný výsledek. Uvidíme.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy