Radost i zklamání u Italů

Toro Rosso | foto: Red Bull Racing

TORO ROSSO - REVIEW; Sebastien Bourdais si v letošní sezóně mnoho radostí neužil. Malé zlepšení v Silverstone proto určitě přivítal, na postup do Q2 to sice nebylo, porážka týmového kolegy ho ale určitě potěší.

Sebastien Bourdais, 17.
Zdá se mi, že jsme vůz od tureckého závodu dokázali vylepšit o dvě nebo tři desetiny, to samé ale udělali všichni. Náš vůz se teď mnohem lépe řídí a je taky samozřejmě rychlejší. V kokpitu jsem se cítil skutečně pohodlně a myslím, že jsme měli výkon na postup do druhé části kvalifikace, zbrzdily mě ale vlajky po nehodě Adriana Sutila. Přišly pro mě v nevhodnou dobu - je to škoda. Trať v Silverstone je prostě úžasná, když se vám podaří vůz vyladit správně, kvalifikační kolo je neuvěřitelný pocit.

Sebastien Buemi, 20.
Pro mě je tenhle víkend od začátku nepovedený, pokud během pátku a sobotního rána neodjezdíte dostatečný počet bezproblémových kol, tak v kvalifikaci za to draze zaplatíte. Zklamání je ještě větší, protože jsem nemohl využít vylepšenou převodovku, cože mě stálo nejméně tři desetiny a to je tady velký rozdíl. Takové je ale závodění, uvidíme, co se stane zítra - bude to náročný závod, ať už se stane cokoliv.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy