Trulli zpět mezi nejlepšími

Trulli, Jarno | foto: Panasonic Toyota Racing

TOYOTA - REVIEW; Jarno Trulli si svou toyotu nemůže vynachválit. Stačilo málo a okupoval by nejlepší trojici. Naopak Timo Glock nestačil na lepší než osmé místo, ve které před kvalifikací ani nedoufal.

Jarno Trulli, 4.
V kvalifikaci se nám dnes vedlo moc dobře, takže jsem za výsledek rád a mám radost z auta. Pro tento závod jsme udělali pár změn na aerodynamice, což zlepšilo vlastnosti vozu a odstup na nejrychlejší auta s malým množstvím paliva je poměrně malý, a to je pozitivní. Tým tento víkend odvádí skvělou práci, protože už od prvního tréninku se auto zdá být silné a velmi konkurenceschopné.
Možná mohlo být moje kolo v třetí části kvalifikace o trochu rychlejší a my se mohli dostat mezi nejlepší trojku, ale nakonec si myslím, že si zasloužíme místo tam, kde jsme.
Musím se přiznat, že Silverstone si obvykle moc neužívám, protože tu nemám moc štěstí, proto jsem opravdu šťastný být takhle vepředu na roštu, obzvlášť když to tady může být poslední Grand Prix.


Timo Glock, 8.
Výsledek je opravdu dobrý a já musím být šťastný za to, že jsem v top osmičce, protože po včerejších trénincích jsem si nebyl jistý, jestli takového výkonu budu schopný. Trochu jsem se s autem pral a v porovnání s Jarnem jsem nebyl schopný zajet vyrovnaná kola. Problémem pro mě bylo zahřát pneumatiky na optimální teplotu, takže jsem se celou dobu pral s přilnavostí. Celkově nejsem s víkendem spokojený, ale dnešní výsledek vypadá slušně. Doufám, že zítra získám body.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy