Toro Rosso se propadá až na konec

Bourdais, Sebastian | foto: Scuderia Toro Rosso

TORO ROSSO - REVIEW; Tým se nachází opět na posledních pozicích, jako by nestíhal držet vývojové tempo s ostatními. Hlavní příčinou jsou nefungující pneumatiky.

Sebastien Buemi, 18.
Bylo to těžké, hlavně na měkké směsi, nedokázali jsme z nich dostat vše. To nejlepší, co teď můžeme udělat, je zamyslet se nad závodem a zajistit, že budeme mít nejlepší možnou strategii. Bude to náročné odpoledne, start vzadu a starost o pneumatiky, hlavně pravá přední se nevyhnutelně opotřebovává. Při startu z osmnáctého místa ani nemyslím na body, ale budeme se snažit o co nejlepší výkon.

Sebastien Bourdais, 20.
Jediné co vím je to, že nemáme přilnavost a rychlost. První jízda nebyla tak špatná, ale při další jsem měl opotřebené pneumatiky. Potom jsme trochu změnili tlak v pneumatikách, ale zdálo se, že jak se trať vyvíjela, měkká směs byla lepší, zatímco nám se zdálo, že je pro nás vhodnější tvrdá. Tento víkend jsme se trochu propadli, což se těžko přijímá. Nemyslím, že v závodě bude mezi směsmi velký rozdíl a pneumatiky v každém případě nejsou naším jediným problémem.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy