Bída a utrpení BMW

Kubica, Robert | foto: BMW Motorsport

BMW - REVIEW; Trápení BMW a hledání ztracené formy pokračuje i v Monte Carlu. Týmu se zde nedaří, je pomalý a provázejí jej i technické problémy. Těšit je může snad jediné: nejsou nejhorší. Překvapivě se ještě více trápí Toyota.

Nick Heidfeld, 17.
Tohle je samozřejmě obrovské zklamání. Udělali jsme po čtvrtečních měřených trénincích spoustu změn, ještě více jsme toho změnili po dopolední části, i když to je vždy riskantní těsně před kvalifikací. Jenže jsme věděli, že nemáme co ztratit. Ale změny vedly spíše k horšímu než k lepšímu, na tom už stejně nesejde. Je to frustrující, když jezdíte absolutně na limitu a riskujete, obzvlášť na tomto speciálním okruhu, a k ničemu to nevede. Zatím nevíme, co je děláme špatně. V Barceloně jsme udělali krok kupředu, ale zde jsme daleko za očekáváním.

Robert Kubica, 18.
Zatím se potýkáme jen s problémy. Trápili jsme se ve čtvrtek i dnes dopoledne. Měl jsem špatné kolo, když jsem vyjížděl z boxů, byl velký provoz. Kvůli tomu se mi dost ochladily pneumatiky. Celková výkonnost monopostu však není dost dobrá. Musíme si uvědomit, že jsme pomalí. Musíme se přizpůsobit situaci a začít tvrdě pracovat.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy