Další smolný den indické stáje

Fisichella, Giancarlo | foto: Sahara Force India

FORCE INDIA - REVIEW; Stáj Force India dnes neprožila nejlepší den - Adrian Sutil skončil v kolizi ve třetí zatáčce, pomalému Giancarlovi Fisichellovi zhatil problém s tankovací hadicí naději na předposlední stupínek.

Giancarlo Fisichella, 14.
V první zatáčce to byl nářez, když se přede mnou roztočil Trulli a na trati byla spousta úlomků. Měl jsem trochu starosti o to, abych tam nepřišel k nějaké újmě, nakonec jsem z toho vyvázl bez potíží. Při výjezdu safety-caru jsme se raději rozhodli vyměnit pneumatiky a změnit strategii, což byla nakonec dobrá volba.

Na počátku byl vůz docela těžký, snažil jsem se udržet rychlost. Nebylo to snadné, vůz se však zlepšoval a během posledních 10 kol patřil k nejrychlejším na trati. Ke vší smůle jsme měli ale během poslední zastávky problém s tankováním, takže jsem musel k mechanikům znovu na další neplánovanou zastávku, čímž jsem ztratil šanci na to, abych zůstal před Nakajimou. Celkově bylo vyvážení vozu i přilnavost dobré, což nás povzbuzuje do dalších závodů.


Adrian Sutil, nedokončil

Start se mi celkem povedl, když jsem ale vyjížděl ze zatáčky číslo tři, patřil jsem vůz letící přímo do mě. Jarno dostal smyk na vnitřní straně těsně přede mnou, já jsem s tím už nic nemohl dělat. Událo se to tak rychle a můj monopost byl poškozen, takže jsem musel hned skončit. Nebyl jsem zraněný, jen zklamaný z toho, že jsem nemohl dojet do konce. Tu nehodu si po závodě ještě jednou dobře projdu. Byl to ten typ incidentů, ke kterým prostě po startu může dojít.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy