Juana Pabla čeká těžký rok

A zvláště pokud nebudou vozy Williams vyhrávat. Je o tom přesvědčen technický ředitel Ferrari.

Ross Brawn si myslí, že poslední rok u stáje z Grove nebude pro Juana Pabla Montoyu, jenž po jeho skončení odejde k McLarenu, s největší pravděpodobností právě příjemný.

„Je to poněkud nešťastné. Bude to těžký rok pro Montoyu i lidi kolem něho. Hodně bude ale záležet na tom, jak bude Williams konkurenceschopný a jak bude probíhat interní souboj mezi jeho piloty,“ varuje Juana Pabla Ross Brawn v rozhovoru pro BBC.

„Pokud budou hodně rychlí a Juan Pablo bude bojovat o titul, pak to nebude takový problém, ale pokud bude šampionát vyrovnaný a i mezi oběma piloty, situace může vypadat podstatně hůře,“ dodává technický ředitel stáje z Maranella.

Podobnou situaci totiž zažil před několika roky v době, kdy bylo jisté, že Michael Schumacher končí u Benettonu a přestupuje k Ferrari. „Když Michael oznámil, že končí u Benettonu a přestupuje k Ferrari, nebylo to také snadné. Ptáte se nad čím přemýšlí, zda nad přítomností a nebo budoucností. A nemůžete s ním vyvíjet nové věci, neboť s vámi již nebude,“ uzavřel svůj pohled na možnou situaci ve Williamsu Ross Brawn.


Foto: Archiv

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy