Richards: Jenson nemohl nikdy vyniknout

Button, Jenson | foto: Honda Racing F1

Šéf Prodrivu David Richards prohlásil, že doufá v najití kupce týmu Honda Racing. Zároveň však doufá, že kupec bude schopný zabezpečit tým a budeme moci Hondu vidět na startu v Melbourne.

Richards se šéfy týmu z Brackley také jednal na konci loňského roku. Od oznámení továrny Honda Motor Company o okamžitém ukončení svých aktivit ve formuli 1 se vedou nejrůznější spekulace o možných kupcích.

Přestože Richards v jednání o převzetí týmu nebyl úspěšný, prohlásil, že by stále měl zájem na týmu Honda. „Opravdu doufám v to, že se najde řešení, protože v týmu je spousta chytrých a dobrých lidí,“ prohlásil David.

„Je to tým, který může být konkurenceschopný a já mám pořad dobré kontakty s Jensonem Buttonem. Myslím si, že nikdy nedostal tu pravou příležitost k tomu, aby vynikl a ukázal svůj talent. Buďme však realisté, v dnešním světě to bude velmi složité, najít solidního kupce, který by zabezpečil růst týmu,“ pokračuje Richards.

Tým bude potřebovat kolem 6ti týdnu, aby zapracoval motor do designu jejich vozu. Tým tedy potřebuje tak do 14ti dnů vědět, s jakým motorem nastoupí, aby ho stačil zapracovat do svého vozu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy