Zůstane Ralf s Williamsem?

R. Schumacher je určitě dobrý pilot, otázkou je, jestli si nevěří až příliš.

Z Williamsu odchází po příští sezóně Juan Pablo Montoya k McLarenu. I Ralf Schumacher má smlouvu do konce příštího roku. Čekalo se, že ji brzy prodlouží, ale jednání zřejmě stále visí na tom, že německý pilot se svým manažerem Willim Webberem požadují více peněz, než na kolik Ralfa cení Frank Williams. Sice lze očekávat, že oba zkušené piloty najednou nebude chtít Williams pustit, ale na druhou stranu, tento tým už to několikrát předvedl a Ralf by se mohl divit, až přijde o možnost řídit vítězstvíschopné auto.

Podle Ralfových slov pro italský denník Gazzetta dello Sport se rozhodně nedohodnou do poloviny příštího roku: "Nikam nespěchám. Rozhodně neuzavřeme dohodu před začátkem nebo polovinou příští sezóny, ale nemám o to strach. V roce 2004 budu řídit Williams, potom se uvidí."

Spekuluje se o tom, že kdyby měl Williams přijít o Ralfa Schumachera a Montoyu najednou, pokusil by se zaměstnat některého zkušeného jezdce - v takovém případě se nabízí volný Villeneuve, mistr světa z roku 1997 u stejného týmu. Ralf o tom silně pochybuje: "Slyšel jsem mnoho drbů o mém případném nástupci. Ale Villeneuve? Nemohu uvěřit, že to je myšleno vážně!"

Foto: archiv

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy