Schumacher zřejmě vymění auta za jachty

Ralf Schumacher si na zavalení nabídkami se závodní sedačkou stěžovat nemůže. Německý Bild vyhodnotil situaci expilota formule 1 jako nezáviděníhodnou, ale mladší z bratrů vzkazuje veřejnosti, že se rozhodně nenudí a nudit nebude.

Ralf se narozdíl od staršího Michaela skutečné slávy nedočkal, přestože vyhrál šest závodů Grand prix v barvách stáje Williams, titul slavit nemohl. Slibná spolupráce s Williamsem vyvrcholila odchodem jezdce a podobně tříletá práce pro Toyotu skončila rozporuplně a zklamáním obou stran na konci roku 2007.

Loňskou sezonu strávil Schumacher ve voze DTM automobilky Mercedes, ale k dispozici dostal pouze rok starý automobil se kterým rozhodně nepřekvapil a povětšinou se pohyboval za polovinou startovního pole.

Podle informací Bildu skončil kontrakt s Mercedesem 31. prosince 2008 a jednání o prodloužení žádný výsledek nepřinesly.

„Nikdo se o mě bát nemusí. I bez závodění v autech mám dost projektů, které mne zaměstnávají."

Jestliže Ralf nezíská žádné místo v DTM ani jiném šampionátu, je možné, že se bude věnovat závodům jachet se svým přítelem Albertem Drettmannem.

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy