Button: Příští rok budeme mít na vítězství!

Button, Jenson | foto: Honda Racing F1

Jenson Button věří, že vůz Hondy pro rok 2009 bude dostatečně rychlý na to, aby s ním znovu bojoval o pódiová umístění a snad také o samotné vítězství v závodech.

V japonské Montegi se uskutečnilo slavnostní zakonční sezóny "Honda Racing Thanks Day," kde Button poděkoval svým fanouškům za jejich dlouhotrvající podporu týmu během těžké sezóny a ujistil je, že Honda převede mnohem lepší výkony.

Honda byla jedním z prvních týmů, které veškerou svou pozornost začali věnovat novým předpisům a přípravám budoucího vozu, přičemž přípravám šéfoval velezkušený Ross Brawn. Z těchto věcí pramení sebevědomí Jensona.

"Rád bych moc poděkoval všem za vaší podporu," řekl doslova před 25 tisíci japonskými fanoušky. "Poslední 2 roky byly pro nás velmi těžké. Myslím ale, že máme velmi silný tým a skutečnou vášeň pro závodění, příští rok se to otočí v náš prospěch. Už jsem měl možnost vidět, co se děje s novým vozem, všechno vypadá velmi dobře. Cítím to jako v roce 2006, kdy jsem třikrát skončil na bedně a jeden závod dokonce vyhrál. Vše je teď velmi pozitivní - doufám, že získám více vítězství příští rok."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy