Renault se předváděl v Indii

Alonso, Fernando | foto: Lotus F1 Team

Po návštěvě Johannesburgu, Kyjeva a Lisabonu, Renault zavítal o víkendu do indického Díllí, aby veřejnosti představil své vozy v rámci jejich programu 2008 Roadshow.

Po několika týdnech příprav s tamější pobočkou Renaultu se veřejnosti představil Nelson Piquet a třetí jezdec Renaultu Lucas Di Grassi. Proháněli se indickým hlavním městem, kde se setkali s obrovskou odezvou fanoušků.

120 tisíc lidí vytvořilo bouřlivou kulisu pro velkolepou show, kdy Piquet a Di Grassi převedli sílu F1 na 1,2 km dlouhé trati, jež vedla podél slavné Rajpath Road srdcem indického hlavního města od India Gate po Janpath Road.

"V Indii jsem byl poprvé a musím přiznat, že jsem byl opravdu ohromen,"
řekl Piquet. "Doufám, že jsme jízdami pobavili fanoušky a užili si ten den stejně jako já. Jsem opravdu šťastný, že jsem byl zapojen do této události, která byla důležitá pro Renault, ING i pro Indii, kde se čím dál více lidí zajímá o Formuli 1."

Di Grassi dodal: "Byl to také můj první výlet do Indii a i když jsem nemohl vidět příliš mnoho z této země, musím říci, že jsem si to tady opravdu užil. Dostalo se nám vřelého přijetí a doufám, že veřejnost teď lépe chápe potenciál vozů Formule 1."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy