246 startů, 13 vítězství: Sbohem Davide

Coulthard, David | foto: GEPA pictures GmbH

RED BULL - REVIEW; Pro Davida Coultharda to měla být velkolepá rozlučka. Na body příliš nepomýšlel, důležité bylo dojet do cíle, neboť měl pro fanoušky připraveno překvapení. Bohužel, (a pro každého jezdce loučícího se s kariérou je to nejhorší co se může stát) svůj poslední závod nedokončil.

Mark Webber, 9.
Start byl hodně náročný. Měli jsme dlouhou střední sekci, ale chyběla nám rychlost a trápili jsme se. Věděli jsme o nějakých problémech, které nás trápily v trénincích. Chtěli jsme je vyřešit, ale spousta z nich zůstala. Je zklamáním dojet na deváté pozici.

David Coulthard, nedojel.

Jsem hodně deprimovaný. Takhle jsem kariéru nechtěl zakončit. V první zatáčce jsem nechal dost místa, ale myslím že Rosberg, do mne v druhé vrazil. Dostal jsem hodiny a vše vypadalo ok, ale Nakajima mi najel na předek vozu a byl konec. S vozem jsem byl během zahřívacích kol spokojen, neměl jsem s mokrou dráhou žádný problém. Chtěl jsem dojet do cíle a fanouškům předvést donuts. Na svoji kariéru si nemohu stěžovat, musím poděkovat všem, co mne kdy podporovali. Chci poděkovat i týmu Red Bull Racing, za poslední čtyři roky jsem s nimi zažil spoustu báječných chvil. Těším se na další společnou spolupráci, tentokrát bez helmy a v paddocku.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy