Jak dopadla akce BMW pro fanoušky

Heidfeld, Nick | foto: BMW Motorsport

Minulý týden jsme vás informovali o možnosti účasti na zajímavé akci stáje BMW Sauber pro své fanoušky. Jak dopadla?

Potěšení z jízdy a Formule 1 se setkali v sobotu na akci pro veřejnost nedaleko sídla BMW v Mnichově - Frötttmaningu. Na populární akci se přišla podívat tisícovka fanoušků, z nichž někteří využili naší pozvánky. Piloti předvedli audiovizuálně, čeho jsou schopna auta vrcholné disciplíny motorsportu. Závodní piloty Nicka Heidfelda a Robert Kubicu doplnili testovací jezdci Christian Klien a Marko Asmer, kteří dali pneumatikám na vozech BMW F1.08 pořádně zabrat během závodu na demonstračním okruhu.



Technologie v pozadí monopostů byla fandům vysvětlována samotným technickým ředitelem Willy Rampfem, šéfem oddělení pohonných jednotek Markusem Duesmannem a výkonným ředitelem Walterem Riedlem. K výkladu využili rozebraným model monopostu F1.08. Pro úplnost informací ještě dodám, že na akci zavítal i ředitel BMW Motorsportu Mario Theissen a Peter Sauber, kteří byli  také ochotní fanouškům odpovídat na dotazy.

Tým si velice cenil osobního setkání s fanoušky. Na této akci jste si mohli vyzkoušet téměř cokoliv vás napadlo. Zazávodit si proti Mario Theissenovi na autodráze? Vyfotit se s Robertem Kubicou? Získat podpis Nicka Heidfelda? Na chvílí si povykládat s Peterem Sauberem? Nic z toho nebyl problém. A ti, kteří chtěli ještě blíže přičichnout k formuli 1 mohli své štěstí vyzkoušet v roli mechaniků v soutěži zastávek v boxech nebo předvést svůj talent na simulátoru.



"Je to vždy velká legrace," řekl Nick. "Je to velmi zvláštní den. Je příjemné potkat tolik příznivců a mít možnost jím něco vrátit. Miluji Formuli 1 stejně jako její fanoušci. Když se tyto věci setkají, všichni se baví."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy