Zklamání u Red Bullu

Coulthard, David | foto: GEPA pictures GmbH

RED BULL - REVIEW: Tým zažil dnes velké zklamání, když David Coulthard skončil hned v první zatáčce a Mark Webber přišel o osmé místo v závěru závodu po úspěšném útoku Felipeho Massy. Pozávodní trest pro Bourdaise však Webbera posunula zpět na osmou příčku.

Mark Weber, 8.
Po nepovedeném startu jsem se ocitl vzadu se mi první stint docela povedl, kdy jsem krom ostatních předjel dvakrát i Heidfelda. Druhý stint byl obtížný, musel jsem učinit pár obtížných rozhodnutí. Drolily se mi přední pneumatiky a ke konci tak bylo náročné udržet dobrou rychlost. Felipe měl čerstvější pneumatiky ke konci a také rychlejší vůz, takže jsem věděl, že ho za sebou jen těžko udržím, protože měl i mnohem lepší trakci. Vytlačil jsem ho na hranu, když mě předjížděl, ale tak to zkrátka chodí, když chcete bodovat. Bylo to těžké vzhledem k jeho vozu a prostě mě předjel.

David Coulhard, nedokončil
Je to zklamání, když vypadnete. Snažil jsem se jet na vnitřní stranu vedle Bourdaisova vozu v první zatáčce a přirozeně se dostal bliž ve vrcholu zatáčky. Piquet byl před námi a já jsem se ocitl mezi něma. Byly tam trochu mela a nějaké ty šťouchance když jsme míjely vrchol té zatáčky a pak, když jsem vyjížděl ze druhé zatáčky, možná díky nějaké té újmě z první zatáčky, se auto začalo smýkat z jedné strany na druhou a narazil jsem do bariéry. Myslím, že to bylo spíše poškozením tlumiče než pneumatiky, protože u ní to cítíte, když vám praskne. Na další závod budeme potřebovat nové šasi.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy