McLaren opakuje formu Ferrari ze Singapuru

Hamilton, Lewis | foto: McLaren

MCLAREN - REVIEW; Podobně jako v minulém závodě Ferrari, si McLaren neodváží ani jeden bod. Boj o titul se těmito výpadky přiostřuje a o prvenství v závodě se perou zcela jiní piloti.

Lewis Hamilton, 12.
Samozřejmě nejsem s dnešním výsledkem spokojen. Ale musím to hodit za hlavu. Nepovedl se mi start, ale zavěsil jsem se za Kimiho a zkusil ho vnitřkem předjet. Brzdil jsem velmi pozdě, jako všichni ostatní. Spousta vozů vyjela mimo, já vyjel víc, než ostatní. Nicméně penalizaci nebo výsledky už změnit nemůžeme. V druhém kole jel Felipe vnějškem a já vnitřkem. Nechal jsem mu místo, ale vrazil do mne a já se otočil. Ovšem odnášíme si i pozitiva. Na Felipeho jsem ztratil pouze bod, takže konec rozhodně není.

Heikki Kovalainen, nedojel
Dnešek začal hodně slibně, takže jsem zklamán. Povedlo se mi odstartovat. Ačkoliv jsem v první zatáčce vyjel mimo, Roberta a Fernanda jsem si udržel. Cítil jsem se skvěle, mohl jsem s nimi bojovat, bohužel z ničeho nic motor přestal pracovat. Je to opravdu škoda, protože naše spolehlivost je po celou sezónu výborná.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy