BMW: Napoprvé nic moc, snad příště

Heidfeld, Nick | foto: BMW Motorsport

BMW SAUBER - REVIEW; Německá stáj neodjíždí se Singapuru v dobrém rozpoložení. Závod mohl dopadnout mnohem lépe, ale Heidfeld nedokázal na náročné dráze předjíždět a dobře rozjetého Kubicu zastavilo špatné rozhodnutí týmu.

Nick Heidfeld, 6.
Ačkoliv si na šesté místo nemohu stěžovat, musím říci, že naši rychlost jsme dnes nedemonstrovali. Vůz byl skvělý a mohl jsem jet mnohem rychleji, ale po celou dobu jsem byl zaseklý v provozu. Pouze jsem šetřil pneumatiky a palivo. Doufal jsem, že ostatní své pneumatiky opotřebují a já budu moci zaútočit. U některých se tak stalo, ale pořád jsem neměl dostatečnou výhodu na předjetí.

Robert Kubica, 11.

Závod byl fyzicky velmi náročný. Okruh je velmi nerovný. Doufám, že pořadatelé pro příští rok povrch upraví. Navíc viditelnost byla s tím, jak jsem byl unavenější, stále horší. V posledním patnácti kolech jsem měl neuvěřitelnou bolest hlavy. Rozhodnutí zajet do boxů v době zavření pitlane bylo nešťastné, stálo mě to dobrý závod. Tým si myslel, že pitlane bude velmi brzo otevřená, ale nestalo se tak.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy