V Toro Rosso se zrodila nová hvězda F1

Vettel, Sebastian | foto: GEPA pictures GmbH

TORO ROSSO - REVIEW; Kdo by to byl na začátku sezóny řekl? Vettel nedokázal v prvních závodech dokončit ani jedno kolo a nyní se dokázal poprat o první místo na startu a báječné vítězství. Nezapomenutelný okamžik nejen pro něj.

Sebastian Vettel, 1.
Fantastický závod, fantastický víkend počínaje pole-position a fantastická strategie. Stát na pódiu pro mě bylo nejlepším okamžikšm života. Na ten pocit nikdy nezapomenu. Je to tak neuvěřitelné. Lepší, než jsem čekal. Velký dík patří každému v týmu. Po špatném startu sezóny jsme se lepšili a lepšili. Možná, v dnešních podmínkách, jsme mohli ještě víc zvýšit náskok, protože jsme jeli s malým přítlakem, jelikož jsme mysleli, že bude sucho. S viditelností jsem problémy neměl a to byl klíč k vypracování si náskoku před Heikkim. Poté jsem jel na limitu i přes něj, chvílemi jsem málem ztratil kontrolu nad vozem. V posledním stintu jsem měl dobrou pozici. Nemohl jsem uvěřit, když jsem v uších pořád slyšel P1.

Sebastien Bourdais, DNF
Nevím přesně co se na startu přihodilo. Když jsem chtěl zařadit jedničku, nešlo to. Tak jsem pustil spojku velmi rychle a když jsem zařadil, zhasl motor. Normálně by se to stát nemělo. Poté jsem nemohli zařadit neutrál a byl to. Ztratil jsem kolo ihned co se rozjel safety car. Mohl to být snový víkend, byla šance dojet v první trojce, takže jsem opravdu zklamaný.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy