Toro Rosso se drží nohama na zemi

Vettel, Sebastian | foto: GEPA pictures GmbH

Toro Rosso se v posledních závodech neuvěřitelně zlepšilo, posun stáje je nejvýraznější z celého startovního pole. Přesto celý tým zůstává nohama na zemi.

Vettel s Bourdaisem získali v posledních dvou závodech devět bodů a v Belgii dokonce mířil francouzský pilot na pódium. Před závodem na Monze má Toro Rosso celkem devět bodů a osm jich ztrácí na svou sesterskou stáj Red Bull.

Ale Sebastian Vettel nechce dělat unáhlené závěry. Veřejnost varuje, že poslední dva závody nemusí definitivně poukazovat na výkonností vzestup.

„Neočekávali jsme, že budeme tak silní. Samozřejmě budu nadále bojovat, ale to neznamená úspěch,“ uvedl Vettel. „Bude to dlouhý víkend. Nevím jak vyjde počasí, na Monze je déšť trochu neobvyklý.“

„Věřím v náš silný package, máme potenciál, takže je na nás, jak se nám v posledních závodech povede. Monza je speciálním okruhem. Testy tady proběhly dobře, takže teď víme, co dělat. Ale záleží také na mnoha další aspektem. Když budou všichni pomalí, vyhrajeme bez problému. Nicméně naše reálné šance jsou tak na první desítku.“

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy