Fisichella předpokládá prodloužení smlouvy

Fisichella, Giancarlo | foto: Sahara Force India

Giancarlo Fisichela je před podpisem smlouvy na příští rok s Force India. Italský závodník se připojil k mladičké stáji na začátku letošního roku a zhruba před rokem se vyjádřil, že by chtěl překonat Riccarda Patreseho (nyní už Rubense Barrichella) v počtu odjetých grand prix.

Přestože Force India s Fisichellou a Sutilem ani jednou nebodovala, tým činní pokrok a pomalu se blíží zbytku startovního pole. V Monaku dokonce byla šance bodovat, ovšem zásluhou Sutila.

Fisichella debutoval v roce 1996 za stáj Minardi a teprve před čtyřmi lety dostal mistrovský vůz. Bohužel týmovým kolegou mu byl vynikající Alonso, jenž Fisichellu zcela vymazal. Renault po třech sezónách Fisichellu vyhodil a vítěz tří grand prix zamířil s mírným očekáváním do Force India. „Letošní výsledky nejsou, v co bych zrovna doufal, ale atmosféra v týmu je dobrý. Chlapci se opravdu snaží a postupujeme vpřed.“

„Tým je se mnou spokojený a proto jsem si jist, že s ním strávím i další rok,“ řekl třetí nejzkušenější pilot ve startovním poli.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy