Doornbos chce lepší život s novým manažerem

Doornbos, Robert | foto: GEPA pictures GmbH

Lodewijk Varossieau, bývalý manažer Christiana Alberse, podepsal smlouvu s Robertem Doornbosem a převzal vedení nad jeho managementem. Zajímavý je fakt, že Albers s Doornbosem byli před pár lety velkými rivaly a nic si nedarovali, jak na závodní dráze, tak i prostřednictvím tisku.

„S Christianem jsme toho dosáhli mnoho a během těch několika let jsme se hodně naučili,“ řekl Varossieau. „Bohužel, oba jsme museli jít před rokem svou cestou, nicméně naše ambice se nezměnily. Já jsem zde pořád, abych vedl nejlepší jezdce na nejvyšší motoristickou úroveň. Robert je zajímavou postavou s níž je radost pracovat a bude opravdovou výzvou pro něj najít nejlepší uplatnění.“

Bývalý pilot Red Bullu v loňském roce nastupoval v sérii Champ Car, ale letos místo nenašel. Nyní je cílem, aby se mu to pro příští rok povedlo. „Snažíme se Roberta během jednání s různými týmy podporovat. Několik velkých společností se zajímá o jeho osobu,“ pokračoval Varossieau.

Doornbos už šanci ve Formuli 1 dostal, ale příležitost promarnil a krutý svět F1 za ním zavřel dveře. Teď je prioritou USA.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy