Situace Jose Verstappena nevypadá zle

Holandská společnost jedná se všemi zbývajícími týmy, ale největší zájem má o smlouvu s Jaguarem.

V Holandsku se objevily zprávy pojednávající o tom, že má Jos Verstappen již předběžnou dohodu s týmem Jaguar pro sezonu 2004 na stole. Jak připustilo vedení společnosti Trust, budou své peníze investovat do toho týmu, ve kterém bude působit Holanďan, a jednají jak s Jaguarem, tak i se stájemi Jordan a Minardi.

Radost Verstappenových holandských příznivců a nejen jich však poněkud zchladilo prohlášení tiskové mluvčí týmu sídlícího v Milton Keynes. „Spekulace o tom, že s námi Jos již podepsal smlouvu, nejsou pravdivé,“ zněla její slova. „Příští týden budou s námi ve Valencii testovat poprvé Christian Klein a Townsend Bell, v tuto chvíli není nic rozhodnuté,“ dodala.

Připustila však, že to neznamená, že jeden z těchto dvou jezdců bude v nadcházející sezoně závodit po boku Marka Webbera. Jedná se totiž o jednoznačně nejlepší z posledních pěti volných míst v závodních monopostech. A zájemců je celá řada.

Ale dle odborných názorů není pozice Jose Verstappena v jednáních s týmem Jaguar vůbec špatná. Stáj hledá většího sponzora, kterým Trust může v případě zájmu být a Jos je zkušený, rychlý a především motivovaný jezdec.

„Zatím jsme s týmem nic nepodepsali. Jednáme s více stájemi, ale dosud není rozhodnuto, kde bude v příštím roce Jos startovat. Jediné, co je podepsáno je to, že budeme Jose podporovat, ať bude závodit v kterémkoliv týmu,“ prohlásil tiskový mluvčí druhé strany, tedy společnosti Trust.

Stáj Jaguar plánuje 3 testy. Kromě nadcházejícího ve Valencii se vozy objeví v Barceloně a nakonec v Jerezu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy