Toyota znovu se solidní porci bodů

Glock - Trulli | foto: Panasonic Toyota Racing

TOYOTA - REVIEW; Oba jezdci dokázali svá umístění z kvalifikace vylepšit. Jarno Trulli nakonec dojel na pátem místě. Timo Glock se na bodovanou pozici prokousal odvážnou strategii až ze 13. pozice.

Jarno Trulli, 5.
Tohle je dobrý výsledek a skvělé představení celého týmu. Víkend se pro mně začal špatně, ale skončil se skvěle, jsem proto šťastný. Odjel jsem silný závod, aniž bych tlačil na pilu. Agresivněji jsem jel jenom když jsem musel, jinak jsem se pouze staral o stav pneumatik a brzd. To jen dokazuje naši současnou úroveň, je hezké závodit v konkurenceschopném autě. Toyota tuhle sezonu odvádí skvělou práci a jsme silní na všech okruzích. Tým náš vůz pořád vyvíjí a já jsem přesvědčen, že naši formu si udržíme i v dalších závodech a naše bodové konto budeme nadále zvětšovat.

Timo Glock, 7.

Tohle byl pro mě jeden z nejnáročnějších závodů, protože poslední dva dny mě trápí chřipka. Dnes jsem ale řídil dobré auto a měl vhodnou strategii a myslím, že sedmé místo bylo tím nejlepším, co jsem mohl dnes získat. Na startu jsem vybojoval několik pozic a pak jsem jenom jel svůj závod. Nejtěžší to bylo v půlce závodu a pak posledních deset kol. Když vemu v potaz kvalifikaci a můj stav, jsem šťastný. Na bodech máme oba vozy, takže i pro tým je tohle skvělý výsledek.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy