Massa slaví pole-position, Kimi chtěl víc

Massa, Felipe | foto: Scuderia Ferrari

FERRARI - REVIEW; Nejlepší východiskovou pozici do zítřejšího závodu si dnes vybojoval Felipe Massa. Kimi Raikkonen s tvrdou směsí pneumatik obsadil čtvrté místo.

Felipe Massa, 1.
Je skvělé být na pole-position, hlavně po zklamání z Budapešti. Jsem ale ostražitý, čeká nás dlouhý závod. Moje první kolo ve finále bylo velmi dobré, v tom druhém se mi povedl první sektor a proto jsem získal první místo. Okruh byl po nočním dešti hodně kluzký. Po ranním tréninku jsem měl dojem, že tvrdší směs bude konkurenceschopnější, ale na začátku kvalifikace jsem názor změnil a zvolil měkčí variantu. Tým odvedl skvělou práci, chtěl bych všem poděkovat za přípravu vynikajícího vozu.

Kimi Raikkonen, 4.
Čtvrté místo není to, co bych dnes hledal, ale určitě neznamená konec světa. Mohl jsem být trochu výš, ale v posledním kole jsem několikrát zablokoval kola. Nebylo to žádné drama, nicméně na tomhle okruhu se vám vymstí i ta nejmenší chyba. Myslím, že můžeme myslet na vítězství, hlavně, když se mi povede start. Vůz je dobrý, měli by jsme tady být konkurenceschopní.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy