Superrychlý Vettel!

Vettel, Sebastian | foto: GEPA pictures GmbH

TORO - ROSSO - REVIEW; Když se po druhé části dnešní kvalifikace podíval Sebastian Vettel na monitor s výsledky, měl dojem, že ho někdo otočil! Ve finále se mu už zvítězit nepodařilo, stejně pro svůj tým zajel nejlepší výsledek v letošní sezoně, který Sebastien Bourdais zvýraznil desátým místem.

Sebastian Vettel, 6.
Tohle je můj nejlepší výsledek vůbec, takže jsem určitě spokojen. Chvíli to trvalo než jsem překonal P7, na kterou jsem dosáhl ve svém prvním závodě. Pro nás to byl fantastický den. Přes noc jsme udělali na voze několik změn, které se vyplatili. Nečekali jsme, že se nám bude takhle dařit, ale je dobré, že máme oba vozy v první desítce. Mé poslední kolo mohlo být lepší, ve dvanácté zatáčce jsem však udělal chybu, během brzdění jsem zablokoval kola. Teď se musíme držet při zemi, protože nás zítra čeká hodně kol. Na závod se těším, máme dobrou šanci na zisk bodů.

Sebastien Bourdais, 10.

Tohle není špatné. Pořád mám problém s pneumatikami option, na tom musím pracovat. Jsem ale šťastný, protože náš výkon se zlepšuje. Do Q3 jsem se dostal poprvé, ale pořád jsem čekal, že na poslední chvíli mě někdo odsune na jedenácté nebo dvanácté místo! Tým odvedl skvělou práci a dal mi vůz, který byl dnes jedním z nejlepších. Teď je na mě, abych z něj dostal maximum v zítřejším závodě. Bude určitě těžký, ale jsem na pozici, která mi umožňuje rvát se o body.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy