Světoznámé partnerky trendem pilotů F1

GP Turecka | foto: GEPA pictures GmbH

Chodit se slavnou modelkou, zpěvačkou, či tanečnicí je v poslední době trendem pilotů Formule 1. Ty doby, kdy jezdci měli po svém boku nádhernou, ale neznámou společnici, jsou pravděpodobně nenávratně pryč.

Tak třeba můžeme začít u dvojnásobného šampióna Fernanda Alonsa. Jeho partnerka Raquel Rosario je zpěvačkou ve španělské skupině El Sueño de Morfeo. Podobně je na tom i Lewis Hamilton. Ten se schází s americkou zpěvačkou Nicole Scherzinger, která je jedním z pilířů dívčí kapely Pussycat Dolls. Jenson Button se rozešel se svou přítelkyní - modelkou a nedávno byl vyfotografován s bývalou členkou skupiny Destiny´s Child Kelly Rowland.

Kimi Raikkonen ještě první rok ve Formuli 1 vodil za ruku svou dětskou lásku, ale netrvalo dlouho, a zakoukal se do Miss Skandinávie, kterou si nakonec i vzal. Jeho krajan Mika Hakkinen byl dlouho ženatý s podnikatelkou Erjou, kdo by si nepamatoval jejich polibky v parc fermé na oslavu vítězství. Ale nic netrvá věčně, přišel rozvod a Hakkinen nyní tráví čas s českou tanečnicí a striptérkou Markétou Kromotovou. „S Markétou mám ohromně vzrušující život,“ uvedl o devět let starší Hakkinen, jenž si na pravou ruku pořídil čínské tetování.

Ano pánové, kdo by jim nezáviděl. Pohybovat se na vrcholu sportovního žebříčku neznamená jen úspěch a slávu, ale i výběr z ohromného množství krásných a půvabných žen.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy