První reakce na přestup JPM k McLarenu

Zpráva o přestupu JPM k McLarenu, jak jsme psali již včera, je již oficiální a proto přidáváme první komentáře:

Současný týmový kolega JPM a pro sezonu 2004 tomu tak také bude, Ralf Schumacher k tomu řekl:”Přirozeně, je to zklamání pro tým BMW WIlliamsF1, ale pro sezonu 2004 se nic nemění. Oba se budeme snažit být nejlepší a být nejrychlejší. Budeme bojovat o titul.”

Mario Theissen, ředitel BMW Motorsport je přesvědčen, že Juan Pablo Montoya bude správně motivovaný k tomu, aby se snažil získat titul mistral světa ještě s týmem BMW WilliamsF1, ještě než přestoupí k McLarenu.

”Na konci roku 2004 to budou čtyři roky, co bude Juan v našem týmu,” řekl Theissen na oficiální webové stránce BMW Motorsport. ”Je docela normální přemýšlet o změně týmu po nějaké době. Nemůžete mít šanci na zisk titulu každý den. Jestliže mate někde šanci, musíte jí využít. Juan to ví jasně. Věřím, že bude správně motivovaný, když bude v roce 2004 u nás.

Fernando Alonso, Giancarlo Fisichella a Jacques Villeneuve jsou velkými kandidáty na náhradu Juana Pabla Montoyi v týmu BMW Williams, ale dle Maria Theissena je ještě příliš brzy o tom spekulovat.

Takže máme alespoň jednu jistotu, že již víme o čem se bude spekulovat v průběhu sezony 2004.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy