Hamiltona dnes zastoupil Kovalainen

Kovalainen, Heikki | foto: McLaren

McLAREN - MERCEDES REVIEW; Heikki Kovalainen se dočkal. Trpělivou a přesnou jízdou dokonale využil selhání techniky ve vozech parťáka Hamiltona a konkurenta z Ferrari, Felipeho Massy.

Heikki Kovalainen, 1.
Tenhle rok jsem odjel několik závodů, ve kterých jsem mohl bojovat o vítězství, pokaždé se však něco přihodilo. Od druhé polovice dnešního závodu mi štěstěna byla nakloněna. Začal jsem na Felipeho vyvíjet tlak a vyplatilo se. Je mi ho líto, protože jel skvělý závod, můj vůz však byl perfektní a věděl jsem, že můžu bojovat o vítězství. Tohle je pro mě skvělý moment, něco, na co jsem čekal roky. Doufám, že tohle vítězství je jedním z mnoha dalších.

Lewis Hamilton,5.

Gratuluji Heikkimu k prvnímu a zcela zaslouženému vítězství. Závod pro mě mohl dopadnout lépe. Start byl v pořádku, ten Felipeho byl však lepší a předjel mě. Dokázal jsem se ho v prvním stintu držet, v tom druhém jsem nepanikařil, protože jsem sledoval Felipeho časy. Myslím, že bych ho předjel, ale defekt mi vzal všechny naděje. Pořád nevím, proč se to stalo. Alespoň jsem získal čtyři body a udržel si vedení v MS.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy