V Toyotě slaví podium!

Glock, Timo | foto: Panasonic Toyota Racing

TOYOTA - REVIEW; Vynikající kvalifikace v podání Tima Glocka nebyla způsobena malým množstvým paliva, nýbrž čistou rychlostí. Německý jezdec po své těžké nehodě v Německu zajel bezchybný závod a zasloužene se ocitl na stupni vítězů.

Timo Glock, 2.
Úžasný pocit! Nemohl jsem uvěřit, když jsem uviděl Felipeho vůz na cílové rovince stát. Dosáhnout takový výsledek v první sezoně je fantastické, chtěl bych moc poděkovat celému týmu. Věděl jsem už od kvalifikace, že máme rychlost a vypadáme tady dobře. Podařil se mi start a před první zatáčkou jsem získal jednu pozici. Měl jsem dobré auto a vše běželo hladce až do posledního stintu s měkkými pneumatikami. Začal jsem se dost trápit a brzo jsem v zrcátkách uviděl Kimiho. Z loňského závodu GP2 jsem však věděl, jak náročné je tady předjíždění. Když jsem ho spatřil, bylo mi jasné, že nemůžu udělat žádnou chybu. Teď musíme body pravidelně sbírat až do konce sezony.

Jarno Trulli, 7.
Tohle je pro nás skvělý výsledek, zisk 10 bodů je důležitý z hlediska Poháru konstruktérů. Těším se spolu s Timem, protože byl po celý víkend skvělý a tenhle výsledek si zaslouží. Byl jsem docela rychlý, nemohl jsem však vůbec útočit, protože během celého závodu jsem měl volnou trať jenom jednou.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy