Maďarská pustina Force India nesedla

Fisichella, Giancarlo | foto: Sahara Force India

FORCE INDIA - REVIEW; Giancarlo Fisichella si připsal na své konto skalp Barrichella i Bourdaisa, 15. místo ho ale zřejmě moc netěší. Adrian Sutil do cíle po problémech s brzdami nedojel.

Giancarlo Fisichella, 15.
Byl to těžký závod, nicméně jsme bojovali, jak to jen šlo. Na začátku jsem měl natankováno moc paliva, výkon však nebyl zlý a já jsem se mohl držet mých soupeřů. Oba vozy Williams jsem měl na dohled, jezdil jsem podobné časy, přitom do boxů zajely jen dvě kola po mé zastávce. Na konci závodu jsem zajel několik rychlých kol, to nejlepší bylo 1min 22.6, což nebylo vůbec špatné. Strategie nám vyšla, víc jsme z auta dostal nemohli.

Adrian Sutil, DNF
Start jsem měl normální, do první zatáčky jsem vjížděl vnějškem, pak jsem ale musel uhnout a jednu pozici jsem ztratil. Problémy přišly ve třetím kole, když se mi začaly přehřívat zadní brzdy a já musel přenést těžiště při brždění na ty přední. Od toho momentu se mi kola neustále blokovaly, vůz se nedotáčel a já měl co dělat, abych ho dokázal ovládat. Když zvážím tohle, můj výkon v prvním stintu nebyl špatný, v tom druhém jsem však byl zdržen skupinou přede mnou, protože jsem měl lehký vůz a ztratil jsem tak cenné sekundy. V poslední části závodu jsem dostal defekt pravé přední pneumatiky, pak brzdy odešly kompletně a měl jsem po závodě. Celkově jsem zklamán, protože po celý víkend jsme pracovali tvrdě.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy