Michael Schumacher porazil chodce

Schumacher, Michael | foto: Scuderia Ferrari

Michael Schumacher zažil první dosud známý incident na veřejných komunikacích. V Británii při cestě na malé letiště se ve Fiatu Ducato dostal do konfliktu s osobou, která zavírala garážová vrata.

Schumacher předjížděl dvě postarší dámy, taktéž ve Fiatu, a zavadil o garážová vrata, jenž částečně zasahovala do silnice. Ty zrovna zavíral místní dealer automobilů. Dostal od nich ránu a po otočce kolem své osy přistál na přední kapotě stojícího automobilu.

Přivolaná policie provedla na Schumacherovi dechovou zkoušku, jenž alkohol v krvi nepotvrdila. Navíc policisté nejprve vůbec nevěděli o koho jde a teprve po předložení dokladů si uvědomili, s kým mají tu čest.

„Poslední věc, kterou v klidném odpoledni čekáte je, že vás porazí Michael Schumacher. To je neuvěřitelné,“ řekl pan Kingham s lehce pohmožděnou nohou. „Když jsem zjistil, kdo mě porazil, myslel jsem, že mám otřes mozku.“

Schumacherova mluvčí se k incidentu vyjádřila pouze v krátkosti: „K incidentu došlo, ale nikdo nebyl zraněn. Michael spolupracuje s policií. To je vše, co k tomu mohu říci.“

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy