Sebastian Vettel dovezl jeden bod

Vettel, Sebastian | foto: GEPA pictures GmbH

TORO ROSSO - REVIEW; Mladý Němec si udržel rychlost i v nedělním závodě a nakonec se mu podařilo získat jeden bod. I týmový kolega Bourdais se předvedl, přestože na body to nestačilo.

Sebastian Vettel, 8.
Byl to náročný závod plný soubojů, ale užil jsem si ho. První kolo bylo obtížné a těsné. Snažil jsem se předjet Kimiho, ale nevyšlo to. Chtěl jsem mít čas, abych se dostal do rytmu, ale auto bylo naprosto perfektní a rychlé. Zklamalo mě, když vyjel safety car. Pohodlně jsme držel bodovanou pozici, z oné situace jsme vytěžili maximum. Na konci jsem bojoval s Trullim, ačkoliv jsem byl rychlejší, nebylo možné ho předjet. Ovšem on chyboval a já se vrátil na bodovanou pozici.

Sebastien Bourdais, 12.
Vzhledem k rychlosti jsem s výsledkem spokojen. Bohužel safety car nám moc nepomohl. Věděl jsem, že na pitlane budu muset čekat za Sebastianem. V prvním stintu jsem se držel Heidfelda, naše časy byly vyrovnané. Vůz lépe pracoval na tvrdých pneumatikách. Celkově jsem odjel slušný závod, tlačil jsem a získal dvanácté místo. Teď musím podobný výkon zopakovat a snad budu mít i trochu štěstí.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy