Timo Glock se představí domácím fanouškům

Glock, Timo | foto: Panasonic Toyota Racing

Pro každého pilota znamená domácí závod něco zvláštního. Snaha předvést co nejlepší výkon před domácími fanoušky je dovedena do maximálních možností.

Timo Glock se na domácí grand prix v Německu těší. Vyzrálý přístup a vyrovnaná rychlost, takto se Glock prezentoval v posledních závodech. Teď může svoji pověst potvrdit i na Hockenheimu, kde bude startovat poprvé v kariéře.

Glock se narodil blízko okruhu, kde taktéž vyrůstal, takže kromě domácího prostředí na něj budou koukat spousta známých obličejů, které by rády viděli bodovací pozici. „Mnoho přátel a lidí co znám přijede. To z toho dělá velmi speciální závod,“ řekl šestadvacetiletý Glock.

Němec ve službách Toyoty Hockenheim miluje, ve Formuli 1 zde sice ještě nestartoval, ale v sérii GP2 zde vyhrál a dojel třetí, tudíž má na co vzpomínat. Jeho ambice na nedělní grand prix jsou vysoké, chce získat body.

„Pokaždé, když jsem byl na Hockenheimu, odjel jsem velmi dobré závody, dokonce jsem zde i vyhrál. Je to jeden z nejlepších podniků v roce. Nikoliv proto, že jsem domácí, ale vždy se mi zde dařilo.“

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy