Honda s jezdeckým složením nespěchá

Barrichello, Rubens | foto: Honda Racing F1

Japonská stáj Honda má v letošním roce relativně silné složení, ovšem ani rychlý Button či zkušený Barrichello s pomalým vozem nic nezmůžou. Proto se o jezdeckém složení na příští rok zatím příliš nemluví, důležitý je výkon.

Honda se snaží nalákat Fernanda Alonsa, ale nějaké zásadní kroky zatím nečinní, prioritou je návrat monopostů do předních řad.

Samozřejmě že Honda s několika jezdci vyjednává, ale zatím ponechává veškeré námluvy v ústraní. „Jednání probíhají, ale kompletně se rozvinou až během léta. Nejdůležitější je mít příští rok rychlé auto. Takže něco probíhá, ale bez zbytečného spěchu,“ řekl Brawn.

„Máme dva velmi dobré jezdce, takže nejprve musíme vytvořit slušné auto. Až budeme mít dobré auto, díky kterému budou mít jezdci možnost demonstrovat vlastní rychlost, potom si budeme moci vybírat. Myslím, že piloti problémem nejsou.“

Honda s největší pravděpodobností prodlouží s Buttonem smlouvu i na příští rok. Horší je to u Barrichella, jenž sice doufá v setrvání v týmu, ale velkým konkurentem je mu zmiňovaný Alonso.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy