Piloti Red Bull chybovali a ztratili závod

Coulthard, David | foto: GEPA pictures GmbH

RED BULL - REVIEW; Dvojice Red Bull Racing nevyužila příležitosti a z nadějně rozjetého víkendu odváží na svém bodovém kontě žalostnou nulu. Webber i Coulthard chybovali ihned po startu, přičemž první propadl na konec pole a druhý skončil úplně.

Mark Webber, 10.
Bohužel jsem to ztratil na vjezdu do Becketts už v prvním kole. Byl jsem těsně za Kimim a dostal jsem se na bílou čáru. Na výjezdu jsem ztratil kontrolu a musel počkat, až přejede celé pole. Pak už to bylo celé jen o tom, mít správné gumy do aktuálních podmínek na dráze. Dnes to byl těžký den a nám se nedařilo. Chlapi odvedli skvělou práci a mne moc mrzí, že jsme nevyužili výhody skvělého kvalifikačního výsledku.

David Coulthard, odstoupil
Viditelnost byla neuvěřitelně mizerná, to si umíte představit. Byl jsem blízko Sebastiana po Abbey, potýkal se s vozem a byl tam prostor pro předjetí, bohužel to zavřel ve chvíli, kdy jsem tam najel. Omlouvám se Red Bull, je nepříjemné, když si vyřadíme vozy kolizí sami.

Christian Horner, šéf týmu
Velké zklamání. Mark dostal smyk hned v prvním kole, ale pak měl velmi dobrou rychlost. Při první zastávce v boxech jsme mu ponechali pneumatiky správně, ale při druhé zastávce mu další déšť při stejných gumách znemožnil posun kupředu. David skončil po kolizi mimo dráhy. Sečteno, podtrženo, ztracená příležitost.

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy