Felipe Massa nepodceňuje McLaren

Massa, Felipe | foto: Scuderia Ferrari

Přestože stáji McLaren se v poslední dvou závodech nedařilo a Ferrari na francouzské grand prix dominovalo, nepodceňuje vedoucí muž průběžného pořadí Felipe Massa stříbrné šípy z Wokingu.

Francie byla místem dvojnásobného vítězství Ferrari, italská scuderia má v plánu výsledek zopakovat i v Británii. Felipa Massa si je formou svého vozu jist, ovšem McLaren nepodceňuje, výkon ve Francii neodpovídal jeho skutečné rychlosti.

„Jsem si jist, že bude konkurenceschopní. Na testech jsme zkoušeli nové komponenty a vylepšili nastavení. S vyvážením modelu F2008 jsem byl velmi spokojen,“ uvedl Massa.

„Ale nesmíme podceňovat naši konkurenci, taktéž pracovala velmi tvrdě a bude to těsné. Ve Francii jsme neviděli opravdovou rychlost McLarenů, jelikož startovaly vzadu, zasekly se v provozu. Takže nemůžeme říci, že jsme mnohem silnější než v Magny-Course.“


„Silverstone nám může připravit pár překvapení. I když nebudeme mít typický anglický déšť, může vát silný vítr i v teplém počasí. To znamená, že musíme být opatrní, vítr vás může překvapit a naprosto narušit jízdu. Nicméně to platí pro každého, není důvod se obávat, že bych neměl další výborný víkend a nedostal se na pódium,“
dokončil Massa.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy