Massa je horký kandidát na titul!

Massa, Felipe | foto: Scuderia Ferrari

Martin Brundle jako britský expert na F1 a zároveň bývalý závodník, jmenoval Felipe Massu jako horkého kandidáta na titul v roce 2008.

Ve srovnání s věhlasnou britskou hvězdou Hamiltonem, úřadujícím mistrem světa Kimi Raikkonenem a stabilním Robertem Kubicou, si devětačtyřicetiletý expert myslí, že současný vedoucí jezdec šampionátu je také vážným kandidátem na titul.

Ve svém pravidelném komentáři pro Sunday Times napsal, že sedmadvacetiletý Massa sice udělal na počátku sezony řadu chyb, ale postupně prokázal svou suverenitu.

„Viděli jsme ho téměř tradičně vyhrát v Bahrajnu a Turecku, ale to bylo obecně přijímáno spíše se samozřejmostí. Massa to ale ještě zjevněji pozdvihnul posledními závody.“

Brundle také dává významný podíl na tomto vzestupu jeho závodnímu inženýrovi, kterým je Rob Smedley, neboť právě on ho dokázal nedávno vyburcovat k ocelově tvrdé jízdě na hraně.

„Massa mě též ohromil tím, jak dokáže zacházet s úspěchem i prohrou, prostě oboje bere stejně. Tím spíše je snadno pochopitelné, že právě on by mohl být letošní mistr světa.“

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy