Vettel přemýšlí, kolik benzínu kdo vezl

Vettel, Sebastian | foto: GEPA pictures GmbH

Německá naděje Sebastien Vettel patřil v dnešních obou trénincích k nejrychlejším přesto, že sedlá papírově slabý monopost malé italské stáje Toro Rosso. Jeho týmový kolega Bourdais vysvětlil, proč ve výsledkové listině mladšímu kolegovi nestačil.

Sebastien Vettel, 8., 5.
S dnešní prací jsem moc spokojený. Od začátku jsem byl rychlý a změny, které jsme udělali, vůz ještě zlepšily. Páté místo je skvělé, ale nikdy nevíte, kolik paliva kdo vezl. Pořád je to ale lepší, než být dvacátý! Nové díly aerodynamiky jsou skvělé a ukázaly se na této dráze s rychlými zatáčkami jako velmi produktivní.

Sebastian Bourdais, 16., 13.
Je příjemné závodit ve formuli 1 poprvé před mými krajany na domácí dráze. Ráno jsme moc v dobré formě nezačali, nastavení nebylo dobré a bojoval jsem s vyvážením vozu. Nová aerodynamika je však dobrá a určitě jsme rychlejší, ale musíme si počkat na kvalifikaci a závod. Dnes jsem nepracoval na stejném programu jako Sebastian, ale když jsme měli podobné podmínky, byli jsme si docela blízko. Proto si myslím, že to byl docela produktivní den.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy