Alonso vychází s Trullim dobře

Hvězda stáje Renault vyvrací řeči o tom, že by mezi ním a Trullim panovala závist.

Ne nadarmo se ve Formuli 1 říká, že největším soupeřem je týmový kolega. Pouze týmový kolega jezdí se stejným vozem a proto je nejčastějším měřítkem pro každého pilota a také jeho prvním soupeřem. Přesto stáje i piloti neustále prohlašují, že jde pouze o zdravou rivalitu a závist neexistuje...

Mladičký Fernando Alonso letos zkušeného týmového kolegu Jarna Trulliho ve většině závodů jasně porazil a vyrojily se opět drby o tom, jak to Trulli nemůže strávit. Alonso to popírá: "Stále spolu vycházíme velice dobře. Jarno je dobrý člověk, který nehraje žádné hry, je závodění úplně oddaný. Učil jsem se od něj a on mi odpovídal na všechny mé otázky. Dlužím mu velmi mnoho. Naše výkony na trati jsou hodně vyrovnané a dobré vztahy jsou výhodou v týmu."

Proslýchá se, že když na konci sezóny Renault zkoušel některá vylepšení a neměl dostatek nových dílů, vylepšil pouze Trulliho vůz a mezi piloty se objevila nenávist. Tým to však popírá a nezdá se, že by zrovna u Renaultu spolu piloti nezdravě válčili.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy