Ve Ferrari mají jasno

Räikkönen, Kimi | foto: Scuderia Ferrari

FERRARI - REVIEW; Italský tým svou sílu v Kanadě již demonstroval, kvalifikace však nedopadla nejlépe. Kimi Raikkonen na první řadu nedosáhl a Felipe Massa se musel spokojit se šestým místem. Oba jezdci ale přesně vědí, kde hledat příčinu neúspěchu.

Kimi Raikkonen, 3.
Je neuvěřitelné, kolik času jsem ztratil v desáté zatáčce. Trať se začala ničit již v první části, bylo to jako na ledu, nemohl jsem najít tu správnou linii. Je to skutečně škoda, protože auto bylo velmi dobré a mohl jsem bojovat o pole-position. Nechápu, jak se tyhle věci mohou vůbec stát. Možná je to kvůli vysokým teplotám, nebo se opravy neudělaly důkladně. Jedna věc je však jistá, zítra to bude hodně těžké. Naše situace však není zlá. Jsme rychlí, startujeme na čistější straně. Uvidíme, co se stane.

Felipe Massa, 6.
Tohle určitě není výsledek, který jsme čekali, což je škoda, protože jsme udělali všechno správně. Auto bylo včera i dnes rychlé, ale desátá zatáčka mi znemožnila boj o vyšší pozice. Stačí se podívat na jednotlivé sektory. První dva byly velmi dobré, všechno jsem, ale ztratili ve třetím. Za normálních okolností bych při startu ze šestého místa vzdal boj o nejvyšší místa, dnes to ale tvrdit nemohu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy