Michael Schumacher je opatrný na předpovědi

David Coulthard, před několika dny upozorňoval své soupeře, že se v letošní sezoně bude snažit ze všech sil, aby ohrozil Michaela Schumachera a mohli spolu bojovat o titul.

Coulthard uvedl, že by úřadující mistr světa, stáj Ferrari mohla mít v nové sezoně těžké časy. Budou mít podle Coultharda mnoho práce s tím, aby vytvořili ještě lepší auto než měli v sezoně 2002.

Pětinásobný mistr světa Němec Michael Schumacher plně souhlasí s názory Davida Coultharda a připouští, že byl doposud opatrný na nějaké předpovědí na sezonu 2003.
Samozřejmě se bude snažit získat šestý titul mistra světa. Říká, že dokonce nevidí žádnou velkou výhodu oproti konkurenci pro první závod v Albert Parku, kde se 9. března pojede první Grand Prix nové sezony 2003.

“Nemyslím, že v nové sezoně budeme mít velký náskok “, řekl pro magazín F1 Racing“. Je nám jasné, že všichni soupeři pilně pracují na tom, aby nás co nejdříve dohonili“. “Samozřejmě, musíme se nadále motivovat a maximálně pracovat na dalším zlepšení“. “Dokázali jsme, že na F2002 byl možný pokrok vpřed a pokusíme se to dokázat i s F2003“.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy