Kazuki Nakajima opět boduje

Rosberg, Nico | foto: Williams F1 Team

WILLIAMS - REVIEW; Přestože se kvalifikace oběma jezdcům příliš nevydařila, závod probíhal v cela odlišném tempu a Nakajima s Rosbergem bojovali o body. Nakonec se radoval pouze Japonec, jelikož Rosberg pro poruchu odstoupil.

Kazuki Nakajima, 7.
Výborný závod a co je nejdůležitější, získal jsem body. Dobře jsem odstartoval, ale zasekl jsem se za Buttonem, což mě stálo pozici, trochu mě to zklamalo. Ale s výsledkem jsem spokojen, závod je dalším krokem vpřed. Ještě zbývá místo pro zlepšení, ale pět bodů v prvních čtyřech závodech je dobrý start mé první sezóny.

Nico Rosberg, nedojel.
Výsledek je kombinací dvou věcí. Na závod jsme připravili novou aerodynamiku, ale v trénincích jsme ji špatně nastavili. Byli jsme schopni ji na závod změnit, využil jsem Kazukiho nastavení, které bylo mnohem lepší a já mohl více tlačit, takže spokojenost je na místě. Měl jsem dobrý start, z patnáctého místo jsem se v prvním kole dostal na jedenácté, věděl jsem, že máme šanci předjet Jarna na šestém místě. I kdybych ho nakonec nepředjel, mohli jsme skončit na sedmém místě. Škoda toho odstoupení.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy