Posledních 24 hodin života Super Aguri?

Davidson, Anthony | foto: Super Aguri Formula 1

Budoucnost stáje Super Aguri je velmi nejistá, vedení týmu čekají další krušné chvíle. Během příštích čtyřiadvaceti hodin vejde ve známost osud problematického Super Aguri.

Stáj doufá, že vše se vyřeší do následujících jedenácti hodin a díky finanční injekci nového investora přežije víkend ve Španělsku ve zdraví.

Super Aguri se v podobné situaci nacházelo před prvním závodem sezóny, tehdy se na poslední chvíli ozvala společnost Magma Group, ovšem z dohody nakonec sešlo. Podobné chování bylo možné vidět i u společnosti Dubai International Capital (DIC).

Jednání s Magma Group uvízlo na mrtvém bodě, nicméně ve spolupráci s DIC by se do projektu Super Aguri rozhodla nakonec vstoupit. V případě spojení těchto dvou organizací by mohla být budoucnost týmu zachráněna, ovšem spletitá jednání trvají nadmíru dlouho a je nutné postupovat opatrně.

Bohužel, Super Aguri si nemůže dovolit ztrácet čas, jelikož tento víkend je na pořadí čtvrtý závod sezóny. V případě neúčasti by tým přišel o některá práva, včetně zisku z televizních práv.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy