Force India se staví na nohy

Fisichella, Giancarlo | foto: Sahara Force India

FORCE INDIA - REVIEW; Giancarlo Fisichella ještě umí závodit. Skvělé dvanácté místo je pro tým vzpruhou. Naopak Adrian Sutil zatím na italského jezdce nestačí, dnes mu závod zničil incident v první zatáčce.

Giancarlo Fisichella, 12.
Skvěle jsem odstartoval a v první zatáčce předjel pár vozů, pak i v sedmé, kdy jich několik vyjelo mimo trať. Naše rychlost byla stabilní. Ve středním stintu se objevily nějaké problémy s měkkými pneumatikami, nepracovaly tak jak by měly. Ale ke konci závodu se tvrdá směs chovala správně a já byl v pohodě. Ze závodu jsem opravdu šťastný, tým odvedl vynikající práci a také jsme trochu vylepšili vůz.

Adrian Sutil, 19.
Nešťastný závod. Po docela dobrém startu jsem měl v první zatáčce nehodu, ztratil přední přítlačné křídlo a dostal defekt levé pneumatiky. Bylo nutné zajet do boxu. Po výměně pneumatik a křídla jsem chtěl alespoň dojet závod, nakonec jsem se vyhnul vážným potížím. Vůz byl o hodně lepší, ale problémy s rádiem způsobily, že jsem zajel na druhou zastávku velmi brzo. Od té doby byl závod trochu nepřehledný.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy